2010. január 4., hétfő

Kreatív Blogger DíjIbolyától kaptam ezt a megtisztelő díjat. Egy kicsit összeszedtem a gondolataimat és most válaszolnék rá. Tehát akkor 7 dolog rólam:

1. Elváltam, második párommal élek már 27. éve. Az első házasságból van két fiam (35, 34), a másodikból is van két fiam, akik ikrek (22). Második fiam révén nagymama vagyok, Barbi (10) és Balázs (7)
5. Imádok gyöngyöt fűzni és nagyon megszerettem ezt a nagyszerű közösséget, amit ezáltal megismertem.
3. Makacs természetű vagyok, ami néha jó, néha rossz. Ha megbántanak nehezen, vagy soha nem tudom elfelejteni.
4. Szeretek sütni-főzni és a kis adagot nem ismerem. Nálunk soha nincs maradék, nincs olyan mennyiségű étel, ami el ne fogyna... Ebbe fiamék baráti köre is besegít időről időre:)) A hétvégeken mindig nagy a nyüzsgés, azt a szót hogy unatkozni, én nem ismerem!
2. Szerencsés vagyok, mert távmunkában dolgozom, így itthon lehetek egész nap és az időmet jobban be tudom osztani.
6. Szeretem az állatokat, mindig több kutyánk és macskánk volt egyszerre, de akadt már teknős, hal, pinty, tyúk, liba, nyúl stb. is.
7. Itt szinte szóról szóra leírhatnám, amit Ibolyánál olvastam, mert nagy méretű házunkat szeretnénk eladni és egy kisebbet venni. Én is „bízom benne, hogy tavasszal végre megveszi valaki a lakásunkat (eladó!)” s a Velencei tó környékén szeretnénk leélni nyugdíjas éveinket egy kis vízpart közeli házban.

És itt 8. pontként kivételesen lenne egy kívánságom, amit tulajdonképpen az 1. helyre kellene tegyek: szeretném, ha az a betegség, hogy Parkinson-kór soha nem létezett volna és nem létezne a jövőben sem! Sajnos, egyenlőre ez az egy dolog ami beárnyékolja életünket, egészen pontosan a párom életét:(((( No comment...

Az én két kiválasztottam Ivy és Mary, akiknek a munkáit csodálattal nézem, és róluk szívesen olvasnék egy-két gondolatot. Ivy és Mary szeretném, ha elfogadnátok tőlem ezt a díjat!